Lustrum Gala 2022

 

Waarde reünist of lid,

Namens Stichting W.I.N.G. en het dispuut zijn wij verheugd u mede te delen dat het vijftiende lustrumgala eindelijk kan plaatsvinden. Wij nodigen u en uw partner daarom van harte uit op 23 april 2022 bij Kasteel de Berckt te Baarlo. 

AdresDe Berckt 1, 5991 PD Baarlo

De kosten van het gala bedragen € 125,- euro per persoon waarbij overnachting en brunch zijn inbegrepen. De overnachting is op locatie in het kasteel. Indien u niet wenst te overnachten op het kasteel kost een kaartje € 95,- per persoon.

Het programma is als volgt:

Programma zaterdag
16.00 Heilige Mis
17.00 Borrel
18.15 Foto’s op bordes
18.30 Diner
21.00 Feest

Programma zondag (mits overnachting)
10.00 – 12.00 Brunch
12.00 – 14.00 sleutels inleveren en vertrek

Bij aankomst krijgt u van de organisatie uw kamersleutel en kunt u met uw partner naar uw kamer toe. Alle kamers zijn uitgerust met eigen douche en toilet. Verder is de hele avond voorzien van drank en versnaperingen, waarbij de nodige bitterballen niet zullen ontbreken. Ook tijdens het driegangendiner zal u worden voorzien van voldoende wijn die hoogstpersoonlijk is gekeurd door de voorzitter van de stichting. Na het diner is het tijd om te dansen en/of herinneringen met uw generatiegenoten op te halen. Het feest kent geen eindtijd en uiteraard zorgen wij voor voldoende late night snacks!

U kunt een kaartje kopen door het formulier onderaan de pagina volledig in te vullen. U machtigt daarbij Stichting W.I.N.G. om het aankoopbedrag voor uw galakaartje(s) af te schrijven van uw rekening. LET OP: Iedere aanmelding is definitief per 1 januari 2022. Daarna krijgt u uw geld niet meer terug bij annulering. Dit i.v.m. de eerste aanbetaling aan de galalocatie. 

Lukt het u niet om u via deze weg aan te melden of heeft u andere vragen? Neem contact op met Jari Bakx (Vice-praeses XVe lustrum) op +31648634576 of mail naar jari.bakx@gmail.com  Zie hieronder nog een kleine sfeerimpressie van het kasteel.

W.I.N.G. Swing
Zet ook vrijdag 22 april 2022 in de agenda, want dan zal dhr. Van Hoogstraten weer een editie van W.I.N.G. Swing organiseren. Meer informatie daarover volgt later!